Rekrytointitarpeita HR-tehtävissä? Etsimme työssäoppimispaikkoja Uudenmaan alueelta!

HR-asiantuntija F.E.C -koulutus on yritysten tarpeisiin suunniteltu rekrytointikanava uusien osaajien löytämiseksi. Yritys valitsee koulutuksen hakijoista henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö tarjoaa työpanoksensa yrityksen käyttöön sekä kehittää samanaikaisesti henkilöstötyön osaamistaan korkeatasoisessa koulutuksessa.

F.E.C -koulutuksen edut yritykselle

F.E.C –koulutus on helppo ja riskitön väylä testata uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksenne palvelukseen. Pääsette itse valitsemaan teillä avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön. Ehdokkaat ovat henkilöstötyön kokeneita ammattilaisia tai vastavalmistuneita, jotka haluavat työllistyä esim. HR-asiantuntijan, HR-assistentin tai HR-päällikön tehtäviin.

Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voitte palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Markkinointi-instituutti allekirjoittavat F.E.C -koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana henkilö työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Markkinointi-instituutin koulutuksen sekä yrityksessä käytännön työtehtävissä.

Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Ajankohta ja kesto

Aloitus sovitaan joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Koulutus voi alkaa heti kun yrityksellesi sopiva koulutettava löytyy, kuitenkin viimeistään 21.10.2019. Koulutusjakso sisältää 100 päivää työskentelyä yrityksessä ja 20 päivää koulutusta Markkinointi-instituutissa. Koulutussopimuksen kokonaiskesto on 6 kk.

Hinta

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1 400 €/kk/hlö + alv 24%

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien ehdokkaiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.

HR-asiantuntija F.E.C -koulutuksen sisältö

Koulutuspäivissä käsitellään monipuolisesti henkilöstötyön eri osa-alueita: 

 • HR:n rooli ja tehtävät organisaatiossa 
 • Työsuhdeasiat ja työlainsäädäntö 
 • Työyhteisöviestintä 
 • Henkilöstöraportointi ja HR-analytiikka 
 • Palkkaus, palkitseminen ja sitouttaminen 
 • Rekrytointi ja perehdytys 
 • Osaamisen kehittäminen 
 • Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen 
 • Henkilöstövoimavarojen suunnittelu 
 • Organisaatiokulttuurin kehittäminen 
 • Talous- ja liiketoimintaosaaminen 
 • Työyhteisötaidot 

FEC-koulutus (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille. FEC-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen TE-palveluiden kanssa.