Hanki yrityksellesi lisää resursseja palkanlaskentaan!

Palkanlaskija-kehittämiskoulutus on Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen yritysten tarpeisiin suunniteltu rekrytointikanava uusien osaajien löytämiseksi.

Tarjoamalla harjoittelupaikan yrityksesi saa heti lisävoimaa palkanlaskentaan, sillä harjoittelija saa jo ensimmäisen koulutusviikon jälkeen riittävät valmiudet hoitaa palkkahallinnon perustehtäviä. Koulutuksen edetessä harjoittelija pystyy hoitamaan palkanlaskentaa itsenäisesti. 

Yritys saa itse valita harjoittelijaksi parhaiten soveltuvan henkilön. Ehdokkaat ovat palkkahallinnon kokeneita ammattilaisia, alasta kiinnostuneita tai vastavalmistuneita, jotka haluavat työllistyä palkkahallinnon tehtäviin. 

Palkanlaskija-kehittämiskoulutus ajoittuu touko-syyskuulle 2019. Kesto on 80 päivää sisältäen 60 päivää työskentelyä yrityksessä sekä 20 päivää palkanlaskennan koulutusta Markkinointi-instituutissa.

aikuisopiskelu-nina-olavi.jpg

Palkanlaskija-kehittämiskoulutuksen edut yritykselle

  • Helppo keino rekrytoida osaavaa työvoimaa ja testata uuden henkilön sopivuutta tehtävään
  • Kustannustehokas tapa paikata henkilöstövajetta
  • Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voitte palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia
  • Harjoittelupaikan tarjoaminen ei velvoita yritystäsi rekrytoimaan

Harjoittelijan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys saa valita harjoittelijan työskentelemään n. 3,5 kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Yritys, harjoittelija ja Markkinointi-instituutti allekirjoittavat koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana harjoittelija työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Markkinointi-instituutin koulutuksessa sekä yrityksessä käytännön työtehtävissä. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Hinta

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Mikäli ehdokkaista löytyy yrityksellesi sopiva henkilö, kehittämiskoulutuksen hinta yritykselle on 1 700 €+ alv 24%.

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien ehdokkaiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.
Hannu Saukkonen, asiakkuuspäällikkö, puh. 040 589 8304, hannu.saukkonen@markinst.fi