Rekrytointiin tähtäävät koulutuksemme

Rekrytointiin tähtäävät koulutuksemme ovat yrityksenne tukena silloin kun etsitte uutta osaavaa henkilöstöä. Markkinointi-instituutin rekrytointiin tähtäävien koulutusten avulla voitte myös tukea irtisanottua henkilöstöä työllistymään uudelleen.

Markkinointi-instituutin rekrykoulutukset toteutetaan yhdessä paikallisten ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa. Rekrykoulutukset ovat tuettuja koulutuksia, joihin yritys voi saada merkittävää rahallista tukea. Ole yhteydessä, niin kerromme enemmän!

RekryKoulutus on yritykselle turvallinen väylä rekrytoida

RekryKoulutuksen avulla voitte löytää ja kouluttaa uutta työvoimaa. Koulutuksessa osallistujille tarjotaan juuri sellaista ammatillista osaamista, jota organisaatiossanne tarvitaan. Yhteistyön tavoitteena on työllistyminen.

RekryKoulutus voidaan toteuttaa yhteistyössä usean organisaation kanssa tai räätälöitynä juuri teidän tarpeisiinne. Työnantajayritys ja työ- ja elinkeinohallinto rahoittavat koulutuksen yhdessä. Työnantajan osuus on 30 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta.

RekryKoulutus koostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä Markkinointi-instituutissa ja työssäoppimisesta organisaatiossanne. 

Uudenmaan ELY-keskuksen toiminta-alueella RekryKoulutus voidaan järjestää F.E.C-koulutuksena.

yritysvalmennus-neuvottelu1.jpg

Onko yrityksessänne tarvetta rekrytointiin?

Kysy meiltä vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä