Rekrytointitarpeita kirjanpitotehtävissä? Etsimme työssäoppimispaikkoja Pohjois-Pohjanmaan alueelta!

Kirjanpitäjä-rekrykoulutus
4.11.2019 – 27.3.2020, Oulu

Kirjanpitäjä-rekrykoulutus on erinomainen rekrytointikanava Pohjois-Pohjanmaan alueen yrityksille uusien osaajien löytämiseksi. Yritys valitsee koulutuksen hakijoista henkilön työskentelemään n. 5 kk ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö tarjoaa työpanoksensa yrityksen käyttöön kehittäen samanaikaisesti kirjanpidon osaamistaan monipuolisesti.

Kirjanpitäjä rekrykoulutus

Kirjanpitäjä-rekrykoulutuksen edut yritykselle:

  • Helppo ja riskitön väylä testata uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksen palvelukseen. 
  • Kustannustehokas tapa paikata henkilöstövajetta.
  • Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voitte palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia. Osallistuminen ei kuitenkaan velvoita yritystä rekrytoimaan.

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Markkinointi-instituutti allekirjoittavat koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana henkilö työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Markkinointi-instituutin koulutuksella sekä yrityksessä käytännön työtehtävissä. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Ajankohta ja kesto

Kirjanpitäjä-rekrykoulutus ajoittuu jaksolle 4.11.2019 – 27.3.2020. Koulutus sisältää työskentelyä yrityksessä 60 päivää sekä koulutusta Markkinointi-instituutissa 20 päivää. Koulutuksen kokonaiskesto on 80 arkipäivää eli n. 5 kk.

Hinta

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy yrityksen tarpeeseen sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1 500 €/hlö + alv 24%.